Teraszok és stégek

Teraszok és stégek

A praktikus és kényelmes élethez ma természetesen van egy szép és kényelmes terasz. Az esztétikai funkció mellett a terasz a belső és külső funkcionális összekapcsolása lesz. Tehát elmondhatjuk, hogy a teraszon a lakóteret a külső felé növelik. A karbantartásmentes Woodlook terasz egy olyan hely, ahol pihenhet és találkozhat családtagjaival és barátaival.

Az elmúlt 10 év alatt több mint 200 000 m2 mennyiségű Woodlook terméket adtunk el Csehországba, Magyarországba, Lengyelországba, de főleg Szlovákiában.

  • Összetétel – 60 % rostok kemény egzotikus fákból, 40 % a HDPE (edzett polietilén, újrahasznosított műanyag). A természetes rosttartalom miatt környezetbarát megoldás, melynek gyártása során nem keletkezik környezetszennyező anyag, természetbarát termék.

  • Egyszerű karbantartás, nedvesen nem csúszik, ellenálló a rovarok és a rothadás ellen, formatartó, és nem szálkásodik.

  • A barázdák, lapos síkot alkotnak, amely lehetővé teszi a maximális kényelmet mezítláb járás közben.

  • Woodlook ™ – több mint fa.

Ajánlatunkban 4 tipusú teraszburkolat van : Standard, Premium, Solid Melange és Exclusive . Különböznek a felnézettben, és a méretekben. 3 fajta klipsz van, ahol két fajta rozsdamentes klipsz - 2 ill.4 mm hézag és egy műanyag klipsz, ahol a hézag 5 mm.

Konfigurátor woodlook

Nézd meg a különböző megjelenésű anyagokat a valóságos vizualizációban, hogy jobban megismerhesd az egyes színárnyalatokat és a színes változatokat.

Színek

Natur

Merbau Merbau
Mahagón Mahagón
Grafit Grafit
Teak Teak
Antracit Antracit

Solid Melange

Grafit Grafit
Mahagón Mahagón

Standard

Merbau Merbau
Teak Teak
Mahagón Mahagón
Grafit Grafit
Antracid Antracid

Exclusive

Grey Grey
Mystic Mystic
Palisander Palisander
Zebrano Zebrano

Nézze meg a további kínálatot

Lépjen kapcsolatba velünk

Kövess minket