Teraszok és stégek

Teraszok és stégek

A praktikus és kényelmes élethez ma természetesen van egy szép és kényelmes terasz. Az esztétikai funkció mellett a terasz a belső és külső funkcionális összekapcsolása lesz. Tehát elmondhatjuk, hogy a teraszon a lakóteret a külső felé növelik. A karbantartásmentes Woodlook terasz egy olyan hely, ahol pihenhet és találkozhat családtagjaival és barátaival.

Az elmúlt 10 év alatt több mint 130 000 m2 mennyiségű Woodlook terméket adtunk el Csehországba, Magyarországba, Lengyelországba, de főleg Szlovákiában.

  • Összetétel – 60 % rostok kemény egzotikus fákból, 40 % a HDPE (edzett polietilén, újrahasznosított műanyag). A természetes rosttartalom miatt környezetbarát megoldás, melynek gyártása során nem keletkezik környezetszennyező anyag, természetbarát termék.

  • Egyszerű karbantartás, nedvesen nem csúszik, ellenálló a rovarok és a rothadás ellen, formatartó, és nem szálkásodik.

  • A barázdák, lapos síkot alkotnak, amely lehetővé teszi a maximális kényelmet mezítláb járás közben.

  • Woodlook ™ – több mint fa.

Ajánlatunkban 4 tipusú teraszburkolat van : Standard, Premium, Solid Melange és Exclusive . Különböznek a felnézettben, és a méretekben. 3 fajta klipsz van, ahol két fajta rozsdamentes klipsz - 2 ill.4 mm hézag és egy műanyag klipsz, ahol a hézag 5 mm.

Konfigurátor woodlook

Nézd meg a különböző megjelenésű anyagokat a valóságos vizualizációban, hogy jobban megismerhesd az egyes színárnyalatokat és a színes változatokat.

Színek

Premium

Merbau
Mahagón
Grafit
Teak
Bangkirai
Antracit

Solid

Grafit
Merbau

Standard

Merbau
Teak
Mahagón
Grafit

Nézze meg a további kínálatot

Lépjen kapcsolatba velünk

Kövess minket