SPC Woodlook™ Optimal

Bemutatjuk a Woodlook™ újdonságát beltér számára:

SPC Woodlook™ Optimal egy újdonság, ásványi-polimer kompozit ( Stone-Plastic Composite) amely tökéletes belterek burkolásához, mivel ellenáll a víznek illetve a közvetlen napfénynek.

Hála a legmodernebb, szabadalmaztatott ásványi-polimer extrúziós technológiának köszönhetően a SPC Woodlook™ Optimal egy prémium kategóriás burkolat amely kiváló védelmet nyújt a fakulással, bomlással vagy folyadékokkal és penészedéssel szemben. Egy másik nagy előnye az egyszerű telepítés a I4F technológiának köszönhetően.

Bármennyire hihetetlen a legtöbb vinil padló hajlamos a méretváltozásra a környezeti hőmérséklet megváltozásakor ( nyúlik vagy összehúzódik). Eredménye a szemmel látható rések és instabil padlók. A SPC Woodlook™ Optimal padlók ásványi-polimer maggal vannak ellátva amelyek ellenállnak a kitágulásnak és összehúzódásnak, így gyönyörű, méretekben stabil padló burkolata lehet több évtizedig.

Felülete: dombornyomásos amely tökéletes háromdimenziós vizuális hatást kölcsönöz. A mag nagy sűrűségének köszönhetően szokatlanul magas térbeli stabilitást garantál.

SPC flooring structure

Előnyök:

ECO

0% formaldehyd, je to minerálno–polymérový kompozit

VÍZHATLAN

možnosť inštalácie v trvale vlhkom prostredí

Rozmerová stabilita

5x lepšia ako pri špičkových laminátových podlahách - ISO 23999 (EN434) ....... 0,05%

Mimoriadna odolnosť

Patentovaný click systém

Nézze meg a további kínálatot

Lépjen kapcsolatba velünk

Kövess minket