Kapuk és kerítések

front.produkty.ploty.titlePloty

Kerítések Woodlook megoldás a mai nyüzsgő amikor a legtöbben elképzelni jobb időt, mint a fenntartásához fából vagy fémből készült kerítés. A Woodlook-fából készült kerítések széles választékot kínálnak az építészek és építők számára. A Woodlook® kerítések nem csak évente nem kell bevonni őket, de egyáltalán nem kell bevonni őket...

A Woodlook márkájú fa-műanyag profilokból készült korlátok tartósak és szinte karbantartásmentesek. A Woodlook fa alapú korlátok bármilyen Woodlook profilból készülhetnek a színtartományban. WPC korlát Woodlook - korlátok kompromisszum nélkül.

Ez a műanyagfarendszer a szinte karbantartást nem igénylő kerítések különböző változatát kínálja tervezők és kivitelezők számára. A Woodlook profilok leggyakoribb felhasználási módja az acélrendszerrel való kombinálás. Azon ügyfelek számára, akik az időtálló és karbantartást nem igénylő anyagokat részesítik előnyben az alumínium-,vagy a rozsdamentes acélszerkezettel való kombinálását tartjuk legmegfelelőbbnek.Ez a műanyagfarendszer a szinte karbantartást nem igénylő kerítések különböző változatát kínálja tervezők és kivitelezők számára. A Woodlook profilok leggyakoribb felhasználási módja az acélrendszerrel való kombinálás. Azon ügyfelek számára, akik az időtálló és karbantartást nem igénylő anyagokat részesítik előnyben az alumínium-,vagy a rozsdamentes acélszerkezettel való kombinálását tartjuk legmegfelelőbbnek.

Kapukra és kerítésekre felhasználható:

  • teraszburkolat Woodlook™ Standard vagy Premium​

  • falburkoló deszkák Woodlook™ Grain vagy Modern​

  • tömör kerítés deszkák Woodlook™​

Kapuk és kerítések

Konfigurátor woodlook

Nézd meg a különböző megjelenésű anyagokat a valóságos vizualizációban, hogy jobban megismerhesd az egyes színárnyalatokat és a színes változatokat.

Színek

Natur

Antracit Antracit
Grafit Grafit
Mahagón Mahagón
Merbau Merbau
Teak Teak

Standard

Grafit Grafit
Mahagón Mahagón
Merbau Merbau
Teak Teak
Antracid Antracid

Modern

Merbau Merbau
Antracit Antracit
Grafit Grafit
Mahagón Mahagón

Fence

Merbau Merbau
Grafit Grafit
Mahagón Mahagón

CO-Grain

Grey Grey
Mystic Mystic
Palisander Palisander
Zebrano Zebrano

Nézze meg a további kínálatot

Lépjen kapcsolatba velünk

Kövess minket