Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Termékek

Vigye át otthona kényelmét a teraszára. A Woodlook tartósabb, mint a fa. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, a rothadásnak, penésznek és a fakárosító rovaroknak gondozás nélkül.

tovább

Az SPC Woodlook™ Optimal egy innovatív megoldás, amelyet ásványi-polimer kompozit padlóburkolatként fejlesztettek ki, hogy könnyedén ellenálljon a közvetlen napsugárzás hatásainak problémák nélkül.

tovább

A Woodlook kerítésrendszer fa kinézetet és a kompozit anyagok tartósságát ötvözi. Az autentikus részletek és egyszerű telepítés esztétikus megoldást kínálnak a kerítések számára. Hosszú élettartama azt jelenti, hogy szépsége nélkülözheti a nehéz karbantartást.

tovább

A Woodlook kerítések és korlátok eleganciát kombinálnak a természetes fa és a modern anyagok tartósságával, kellemes természetes érzést és minőséget hozva a környezetbe. A fa valósághű megjelenése párosul a technikai megbízhatósággal, tökéletes harmóniát teremtve az esztétika és a funkcionalitás között.

tovább

A Woodlook homlokzata modern megoldás az épület külső részére. Ez egy olyan felületi anyag, amely utánozza a fát, és ellenáll az időjárás hatásainak, az UV sugárzásnak és a festék leválásának.

tovább

A Woodlook kiváló választás a medence körüli felületre, mivel természetes fa megjelenést nyújt, anélkül, hogy rendszeres karbantartásra lenne szükség. Nedvesség- és időjárásállóságuk garantálja, hogy szépek és biztonságosak maradnak a gyakori vízkontaktus mellett is.

tovább

A Woodlook™ márka széles választékát kínálja termékeinek, számos profil és szín közül lehet választani, így kielégíthetők a különböző egyéni igények. Nagy projektek esetén speciálisan tervezett profilokat is szállítunk rajzok alapján, amelyeket az egyedi színekhez lehet igazítani.

tovább