Gyakran feltett kérdések

Woodlook™ profil garanciális feltételei

Minden leszállított termékre, a fagerendák kivételével, érvényes a 10 év garancia a termék kültéri tartósságát illetően, mérsékelt égövet feltételezve.

Az ellenállás azt jelenti, hogy az anyag a klimatikus viszonyok miatt , nem repedezik vagy más módon jelentős mértékben nem változtatja meg fizikai és funkcionális jellemzőit és színét (nem szürkül , mint pld.a fa , vagy valamilyen drámai módon nem változtatja színét) . Elfogadható az árnyalat kisebb változása az UV sugárzás következtében. Érzékelhető színváltozás csak a Dió színnél jön létre. A lemezek halvány szürkévé fakódnak , amely másrészt , egyes ügyfeleknek tetszik.

A meghosszabbított 25 év garancia, az anyag rothadás , penész és rovarkár ellen vonatkozik.

A jótállási idő a vásárlás időpontjától kezdődik - az időpont a számlán vagy a szerződésen látható.

A jótállás az anyagra akkor érvényes ,ha az utasításnak megfelelelően ment végbe a szerelés, és a termék normál módon van használva. A Standard teraszburkolatot nem javasoljuk ipari területek és forgalmas helyekre való telepítésre. Ilyen felhasználás esetén az ebből adódó esetleges sérülés teljes mértékben a kivitelező/megrendelő leterhelése.

A jótállás alól ki vannak zárva azok a károsodások amit vandalizmus , a szélsőséges időjárási tényezők, mint a jégeső , vagy más erőszakos cselekedet okoz.

A jótállási időszak azt jelenti, hogy szabadon kicserélheti az esetleges hibás tételeket,hogy azok alakja, mérete és színe illeszkedjen a kültérbe . Az ingyenes csere nem tartalmazza a szállítás, vagy a szét-és összeszerelés költségét. Ez csak abban az esetben nem érvényes, ha az összeszerelést a mi válalatunk végezte.

A jótállási időszak meghosszabulása a teraszon használt anyag cseréjére nem terjed ki , mivel az egyes darabok ki lettek szállítva a cseréhez.

A Woodlook teraszok karbantartása lényegében nagyon egyszerű.A szennyeződés mértéke több tényezőtől függ pl.erős fényhatás, árnyék, porosodás, időjárási viszonyok. Legigénytelenebb azon teraszok kezelése,melyek szélsőséges időjárásnak vannak kitéve.

Az új teraszok hajlamosabbak a szennyeződésre , mivel jobban láthatóak rajta a foltok. Idővel a foltok ellenállása növekszik. Az újonnan telepített teraszokon az eső vagy magas páratartalom miatt a foltképződés kissé magasabb. Ennek oka a megnövekedett porzás a felszerelt terasz, vagy a homlokzat területén. Ezen dolgok eltávolítására, tisztítására lehet használni egy nem túl erős víznyomású tisztítót ( 80 bar ), vagy rizs kefével tisztítani. De ezek a foltok általában eltűnnek beavatkozás nélkül az UV sugárzás hatására. Az ételektől keletkezett zsíros foltok esetében ajánljuk, hogy minél előbb tisztítsák meg egyszerű szappanos vízzel, majd mossák azt le tiszta vízzel. A felületen pár napig még látható lesz a nedves folt, ami aztán magától felszívódik.

Az ételektől keletkezett zsíros foltok esetében ajánljuk, hogy minél előbb tisztítsák meg egyszerű szappanos vízzel, majd mossák azt le tiszta vízzel. A felületen pár napig még látható lesz a nedves folt, ami aztán magától felszívódik.

Ne használjon oldószereket, maradandó foltokat hagyhat.

A termékeinket raktáron tartjuk. Egyedi termék esetében 3 hónap a várakozási idő (nem szabványos hossz , szín) . Amennyiben raktárkészletünkről további információt igényel , kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Igen, egész Magyarországra szállítunk. Az árukészlettel kapcsolatos további információk végett, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Igen, mi képzett és tapasztalt személyzettel rendelkezünk, akik az Ön teraszát elkészítik .

Igen, vásárolhat Woodlook burkolatot azok összeszerelésének igénylése nélkül is. A terasz elkészítése nem bonyolult , egy egyszerű házmester is képes rá.

A 100% polimer réteggel bevont burkolatok főleg Amerikában elterjedtek, főképp azért mivel könnyebb a tisztítása. Hátrányuk, hogy jobban meglátszódnak rajta a kosz illetve, hogy nyáron a deszkák melegebbek, mint a klasszikus WPC burkolatok. Ezek a deszkák kínálatunkban is megtalálhatóak Woodlook ® Exclusive név alatt.

Közvetlen napsütés esetén a felszíni hőmérséklete a burkolatnak elsősorban az anyag színétől függ nem az anyag összetételétől. A sötétebb felületek melegebbek, mint a világosabbak. A WPC burkolatok azért tűnhetnek melegebbnek mivel a polimer rétegnek nagyobb a hővezető képessége. Szükség esetén a WPC burkolatot le lehet hűteni vízzel károsodás vagy repedés veszélye nélkül.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kövess minket