Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Gyakran feltett kérdések

Woodlook™ profil garanciális feltételei

Minden leszállított termékre, a fagerendák kivételével, érvényes a 10 év garancia a termék kültéri tartósságát illetően, mérsékelt égövet feltételezve.

Az ellenállás azt jelenti, hogy az anyag a klimatikus viszonyok miatt , nem repedezik vagy más módon jelentős mértékben nem változtatja meg fizikai és funkcionális jellemzőit és színét (nem szürkül , mint pld.a fa , vagy valamilyen drámai módon nem változtatja színét) . Elfogadható az árnyalat kisebb változása az UV sugárzás következtében. Érzékelhető színváltozás csak a Dió színnél jön létre. A lemezek halvány szürkévé fakódnak , amely másrészt , egyes ügyfeleknek tetszik.

A meghosszabbított 25 év garancia, az anyag rothadás , penész és rovarkár ellen vonatkozik.

A jótállási idő a vásárlás időpontjától kezdődik - az időpont a számlán vagy a szerződésen látható.

A jótállás az anyagra akkor érvényes ,ha az utasításnak megfelelelően ment végbe a szerelés, és a termék normál módon van használva. A Standard teraszburkolatot nem javasoljuk ipari területek és forgalmas helyekre való telepítésre. Ilyen felhasználás esetén az ebből adódó esetleges sérülés teljes mértékben a kivitelező/megrendelő leterhelése.

A jótállás alól ki vannak zárva azok a károsodások amit vandalizmus , a szélsőséges időjárási tényezők, mint a jégeső , vagy más erőszakos cselekedet okoz.

A jótállási időszak azt jelenti, hogy szabadon kicserélheti az esetleges hibás tételeket,hogy azok alakja, mérete és színe illeszkedjen a kültérbe . Az ingyenes csere nem tartalmazza a szállítás, vagy a szét-és összeszerelés költségét. Ez csak abban az esetben nem érvényes, ha az összeszerelést a mi válalatunk végezte.

A jótállási időszak meghosszabulása a teraszon használt anyag cseréjére nem terjed ki , mivel az egyes darabok ki lettek szállítva a cseréhez.

A Woodlook teraszok karbantartása lényegében nagyon egyszerű.A szennyeződés mértéke több tényezőtől függ pl.erős fényhatás, árnyék, porosodás, időjárási viszonyok. Legigénytelenebb azon teraszok kezelése,melyek szélsőséges időjárásnak vannak kitéve.

Az új teraszok hajlamosabbak a szennyeződésre , mivel jobban láthatóak rajta a foltok. Idővel a foltok ellenállása növekszik. Az újonnan telepített teraszokon az eső vagy magas páratartalom miatt a foltképződés kissé magasabb. Ennek oka a megnövekedett porzás a felszerelt terasz, vagy a homlokzat területén. Ezen dolgok eltávolítására, tisztítására lehet használni egy nem túl erős víznyomású tisztítót ( 80 bar ), vagy rizs kefével tisztítani. De ezek a foltok általában eltűnnek beavatkozás nélkül az UV sugárzás hatására. Az ételektől keletkezett zsíros foltok esetében ajánljuk, hogy minél előbb tisztítsák meg egyszerű szappanos vízzel, majd mossák azt le tiszta vízzel. A felületen pár napig még látható lesz a nedves folt, ami aztán magától felszívódik.

Az ételektől keletkezett zsíros foltok esetében ajánljuk, hogy minél előbb tisztítsák meg egyszerű szappanos vízzel, majd mossák azt le tiszta vízzel. A felületen pár napig még látható lesz a nedves folt, ami aztán magától felszívódik.

Ne használjon oldószereket, maradandó foltokat hagyhat.

A termékeinket raktáron tartjuk. Egyedi termék esetében 3 hónap a várakozási idő (nem szabványos hossz , szín) . Amennyiben raktárkészletünkről további információt igényel , kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Igen, egész Magyarországra szállítunk. Az árukészlettel kapcsolatos további információk végett, kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Igen, mi képzett és tapasztalt személyzettel rendelkezünk, akik az Ön teraszát elkészítik.

Igen, vásárolhat Woodlook burkolatot azok összeszerelésének igénylése nélkül is. A terasz elkészítése nem bonyolult , egy egyszerű házmester is képes rá.

A 100% polimer réteggel bevont burkolatok főleg Amerikában elterjedtek, főképp azért mivel könnyebb a tisztítása. Hátrányuk, hogy jobban meglátszódnak rajta a kosz illetve, hogy nyáron a deszkák melegebbek, mint a klasszikus WPC burkolatok. Ezek a deszkák kínálatunkban is megtalálhatóak Woodlook ® Exclusive név alatt.

Közvetlen napsütés esetén a felszíni hőmérséklete a burkolatnak elsősorban az anyag színétől függ nem az anyag összetételétől. A sötétebb felületek melegebbek, mint a világosabbak. A WPC burkolatok azért tűnhetnek melegebbnek mivel a polimer rétegnek nagyobb a hővezető képessége. Szükség esetén a WPC burkolatot le lehet hűteni vízzel károsodás vagy repedés veszélye nélkül.

A WPC deszkák nem alkalmasak mereven nem rögzített acélszerkezetekre (függesztett szerkezetek – meghosszabbított teraszok vagy meghosszabbított pillérek, úszó pillérek) történő felszerelésre. Ennek oka a mozgás - egy ilyen szerkezet rezgése és a fa-műanyag profilok feszültsége, amely hosszirányban repedhet.

Nem jelent problémát a táblák acélszerkezetekre történő felszerelése, de azokat megfelelően rögzíteni kell, hogy a szerkezet függőleges mozgása és az azt követő mozgások ne legyenek, és így a fa-műanyag táblákra nehezedjenek.